header

Bestellen

Wij hebben een uniek productenboek samengesteld waarin u alle informatie vindt over de thema’s waarover wij voorlichtingen verzorgen.

Momenteel zijn wij bezig met het samenstellen van het productenboek voor 2014. Deze kunt u hier spoedig online vinden. Wilt u graag meer informatie over ons cursusaanbod, dan kunt u uiteraard via e-mail of telefonisch contact met ons opnemen.

Cursussen en trainingen
Wilt u zich bijscholen op het gebied van gezondheidsbevordering en preventie? Of wilt u de kwaliteit van uw vakkennis op peil houden? De Voorlichters Gezondheid bieden u een ruim aanbod aan trainingen en cursussen.

Cursusaanbod
Wij verzorgen de cursussen Gezonde zwangerschap, Kinderen krijgen in Nederland en Algemene gezondheid. Sinds kort is ons cursusaanbod uitgebreid met Roken, drugs en alcohol en Obesitas. Bijna alle cursussen die wij aanbieden, kunnen ook bij u in de organisatie worden uitgevoerd. Kijkt u hier voor meer informatie.

Trainingen Interculturalisatie
Wij bieden twee interculturalisatie trainingen aan, namelijk Kraamtijd en geboorte in verschillende culturen en Diabetes in verschillende culturen. Kijkt u hier voor meer informatie over de trainingen.

Contact
Heeft u vragen, opmerkingen of interesse in een cursus of training, dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier.