header

Reacties Training Interculturalisatie Geboorte en Kraamtijd

Na afloop van elke training verrichten wij een evaluatie onder de deelnemers. Hieruit komen niet alleen goede verbeterpunten naar voren, maar ook dankbare en opbouwende reacties. Wij willen deze reacties graag met u delen.

Regina Bouwman:

“Afgelopen woensdag had ik in Houten een scholing bij jullie over het onderwerp verschillende culturen. Mijn complimenten aan jullie hoe jullie zo duidelijk alles hebben uitgelegd en verteld. Op een leuke en verrassende manier kwamen veel voorbeelden vanuit de praktijk aan bod. De tijd vloog voorbij en ik denk niet dat ik de enige ben die daar zo over denkt.

Jullie team is super. Trots mogen jullie op elkaar zijn. Ik heb dankbaar genoten en geleerd van jullie. Nogmaals mijn complimenten en blijf dit volhouden. Zo ontzettend belangrijk voor velen.

Respect.”


Edith Stappershoef, Vestigingsmanager Allerzorg Kraamzorg:

In een woord geweldig deze scholing! Enorm leuk hoe dat jullie het één en ander neergezet hebben. Zo herkenbaar! Ik vond het gewoon jammer dat het afgelopen was. Ik heb er een melding van gemaakt op facebook! Veel succes in de toekomst en ik hoop dat jullie workshops steeds meer gaan bijdrage aan een zorg waarin begrip is voor elkaars cultuur!”


Annette de Jongh, Allerzorg Kraamzorg:

Wat een fantastische training hebben jullie ons gisteravond gegeven in de Meern van Allerzorg/kraamzorg. De situaties die jullie schetsten waren zo herkenbaar. Wat een handvatten en eyeopeners hebben jullie ons gegeven. Complimenten.”


Margareth van der Poel, Vestigingsmanager / opleidingscoördinator Allerzorg Kraamzorg:

Wat een fantastische scholing, wij hebben nog nooit zoiets meegemaakt! De manier zoals jullie de onderwerpen hebben belicht, werd op zo’n bevrijdende manier gedaan. Jullie deskundigheid, humor en zelfspot waren werkelijk geweldig. Najib Amhali kan wel inpakken hoor. We hebben veel geleerd en inzicht gekregen.”


Kraamverzorgster Rita van Hooijdonk, Breda:

“Graag wil ik mijn dank uitspreken over de superworkshop die wij hebben mogen beleven in Amsterdam tijdens het kraamcafé. De uitleg die wij kregen over Religie of cultuur, Geboorte en bevallen in verschillende culturen, gegeven door mevrouw Fadua el Bouazzaoui, en het college waren werkelijk hartverwarmend. Zoals deze dames enthousiast hun verhaal aan ons vertelden over hun cultuur en hoe wij daar als kraamverzorgenden mee om mogen gaan, was in één woord geweldig. Heel erg jammer dat er maar drie kwartier voor deze workshop was ingepland. Erg bedankt en graag tot ziens.”


Leny Smienk, Lelystad:

“Graag wil ik jullie hartelijk bedanken voor de interessante en leerzame workshop die jullie gaven. Een maand geleden ben ik in Joure bij een voorlichtingsavond geweest en gisteren in het kraamcafé hoorde ik dat heel veel mensen die de workshop ook volgden, het ook erg bijzonder vonden. Het werk dat jullie verrichten, is zowel voor (aanstaande) kraamgezinnen als voor kraamverzorgenden heel erg interessant en praktisch. Het rollenspel was ook erg leerzaam en ontzettend humoristisch. Ik hoop dat jullie werk voor meer wederzijds begrip zorgt en dat jullie deze avonden nog heel erg vaak door het hele land mogen geven. Succes met jullie mooie werk!”


V., verloskundige in opleiding:

“Leuke manier van presenteren, veel uitleg, interactief, interessant, humoristisch en leerzaam.”


D., kraamverzorgende:
“Veel interessante informatie, behulpzaam voor beter begrip diverse culturen.”


M. de Jong, teammanager:

“Taboedoorbrekend! Zou een verplichte scholing moeten zijn, niet alleen voor kraamverzorgenden, maar ook voor consulenten en teammanagers.”


“Super! Erg boeiend en met humor. Op deze manier blijft de informatie goed hangen. Ik heb veel geleerd tijdens deze middag!”


“Deze informatie is nodig voor betere communicatie. Het is zeer nuttig voor onze toekomst.”


“Heel erg leerzaam. Het heeft mijn ogen echt geopend voor aspecten in andere culturen.”


“Religie en cultuur leek mij eerst niet zo interessant, maar nu vind ik het erg leuk.”


“Echt super goed dat jullie geen gebruik hebben gemaakt van Power Point. Zo onthouden wij alle informatie erg goed.”


Manager kraamverzorgende:

“Ontzettend goed, interessant en leerzaam. Het was ver boven verwachting! Leuk!”


Ik heb geen opmerkingen, ik vond het gewoon erg leuk en leerzaam!”


“De wijze van vertellen vond ik heel erg goed. Het toneelstuk was ook super.”


“Erg leuk! Ook zeer verfrissend zonder Power Point.”


“Geen 10, omdat je jezelf altijd kunt verbeteren of je kwaliteit op dit niveau moet houden. Echt top! Ik ga deze (bij)scholing zeker aanbevelen bij anderen!”


Reacties trainingen Volendam:

“Echt super leuk gedaan! Super leuke bijscholing!

“Nee, niets aan veranderen.”

“Langer en vaker, heel leerzaam vanwege de herkenbaarheid en de wederzijdse eerlijkheid.”

Landelijk actief
Landkaart trainingen
Reacties Training Interculturalisatie Geboorte en Kraamtijd
Regina Bouwman:
"Afgelopen woensdag had ik in Houten een scholing bij jullie over het onderwerp verschillende culturen. Mijn complimenten aan jullie hoe jullie zo duidelijk alles hebben uitgelegd en verteld. Op een leuke en verrassende manier kwamen veel voorbeelden vanuit de praktijk aan bod. De tijd vloog voorbij en ik denk niet dat ik de enige ben die daar zo over denkt.
Jullie team is super. Trots mogen jullie op elkaar zijn. Ik heb dankbaar genoten en geleerd van jullie. Nogmaals mijn complimenten en blijf dit volhouden. Zo ontzettend belangrijk voor velen.
Respect."


Edith Stappershoef, Vestigingsmanager Allerzorg Kraamzorg:
"In een woord geweldig deze scholing! Enorm leuk hoe dat jullie het één en ander neergezet hebben. Zo herkenbaar! Ik vond het gewoon jammer dat het afgelopen was. Ik heb er een melding van gemaakt op facebook! Veel succes in de toekomst en ik hoop dat jullie workshops steeds meer gaan bijdrage aan een zorg waarin begrip is voor elkaars cultuur!"

Annette de Jongh, Allerzorg Kraamzorg:
"Wat een fantastische training hebben jullie ons gisteravond gegeven in de Meern van Allerzorg/kraamzorg. De situaties die jullie schetsten waren zo herkenbaar. Wat een handvatten en eyeopeners hebben jullie ons gegeven. Complimenten."

Margareth van der Poel, Vestigingsmanager / opleidingscoördinator Allerzorg Kraamzorg:
"Wat een fantastische scholing, wij hebben nog nooit zoiets meegemaakt! De manier zoals jullie de onderwerpen hebben belicht, werd op zo’n bevrijdende manier gedaan. Jullie deskundigheid, humor en zelfspot waren werkelijk geweldig. Najib Amhali kan wel inpakken hoor. We hebben veel geleerd en inzicht gekregen."

Kraamverzorgster Rita van Hooijdonk, Breda:
"Graag wil ik mijn dank uitspreken over de superworkshop die wij hebben mogen beleven in Amsterdam tijdens het kraamcafé. De uitleg die wij kregen over Religie of cultuur, Geboorte en bevallen in verschillende culturen, gegeven door mevrouw Fadua el Bouazzaoui, en het college waren werkelijk hartverwarmend. Zoals deze dames enthousiast hun verhaal aan ons vertelden over hun cultuur en hoe wij daar als kraamverzorgenden mee om mogen gaan, was in één woord geweldig. Heel erg jammer dat er maar drie kwartier voor deze workshop was ingepland. Erg bedankt en graag tot ziens."

Lees alle reacties op de training hier.