header

Trainingen Interculturalisatie

Wij bieden diverse trainingen en cursussen aan omtrent gezonde zwangerschappen, kinderen krijgen in Nederland en cursussen over de algemene gezondheid. Het is mogelijk om een cursus op maat te krijgen over de door u gekozen thema’s. Bekijkt u voor meer informatie ons cursusoverzicht hier.

Wij bieden de volgende vier interculturalisatie trainingen aan:

Training Interculturalisatie Kraamtijd en geboorte in verschillende culturen

Training Interculturalisatie Diabetes in verschillende culturen

– Training Interculturalisatie Psychiatrie in Verschillende culturen

– Training Kraamzorg? Mijn Zorg?

 

Cursussen en trainingen
Wilt u zich bijscholen op het gebied van gezondheidsbevordering en preventie? Of wilt u de kwaliteit van uw vakkennis op peil houden? De Voorlichters Gezondheid bieden u een ruim aanbod aan trainingen en cursussen.

Cursusaanbod
Wij verzorgen de cursussen Gezonde zwangerschap, Kinderen krijgen in Nederland en Algemene gezondheid. Sinds kort is ons cursusaanbod uitgebreid met Roken, drugs en alcohol en Obesitas. Bijna alle cursussen die wij aanbieden, kunnen ook bij u in de organisatie worden uitgevoerd. Kijkt u hier voor meer informatie.

Trainingen Interculturalisatie
Wij bieden twee interculturalisatie trainingen aan, namelijk Kraamtijd en geboorte in verschillende culturen en Diabetes in verschillende culturen. Kijkt u hier voor meer informatie over de trainingen.

Contact
Heeft u vragen, opmerkingen of interesse in een cursus of training, dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier.