Stem op Fadua als Rotterdamse Vrouw van het Jaar 2021

Onze eigen Fadua el Bouazzaoui is genomineerd als Rotterdamse Vrouw van het Jaar 2021! Zij is genomineerd in categorie 2 Politiek & Maatschappij & Welzijn. Stem nu!

 

 

Wij zouden het erg op prijs stellen als u uw stem kunt uitbrengen. Stemmen doet u door naar Vrouwendagrotterdam.nl te gaan en dan op Categorie 2 Politiek & Maatschappij & Welzijn te gaan. Voor het uitbrengen van uw stem, moet u eerst uw e-mailadres registreren. Hieronder leest u meer informatie over Fadua.
 

Fadua el Bouazzaoui

Oprichtster Stichting Voorlichters Gezondheid

Stichting Voorlichters Gezondheid zet zich al jaren in voor een betere gezondheid van vrouwen in Rotterdam. Naast vrouwen in het algemeen te bereiken, richt zij zich specifiek op laaggeletterde vrouwen, vrouwen uit achterstandswijken, vrouwen met een kinderwens en vrouwen met een migratieachtergrond. Door het kennisniveau van vrouwen te verhogen, probeert zij culturele taboes te doorbreken en vrouwen te empoweren. Ze leert vrouwen welke wegen zij kunnen bewandelen om de juiste zorg te krijgen, hoe zij zelfredzaam kunnen zijn en blijven en hoe zij door hun levensstijl aan te passen chronische ziekten kunnen voorkomen. Anderzijds leert zij zorgprofessionals hoe zij het best kunnen omgaan met andere culturen. Daarnaast is zij medeauteur van Het Handboek Geboortezorg bij Verschillende Culturen. Met haar passie weet zij artsen en beleidsmedewerkers aan haar zijde te krijgen voor het neerzetten van betere welzijn en gezondheidsvoorzieningen voor vrouwen.