Voedselpakketten Gemeente Schiedam

We leven momenteel in een bijzondere wereld. De verregaande maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen, hebben grote impact op veel
mensen.

De nieuwe maatregelen raken vooral de ouderen en de kwetsbare doelgroepen in de gemeente Schiedam. Eenzame ouderen die bang zijn en door de adviezen van de overheid minder bezoek zullen krijgen. Ook andere kwetsbare groepen, zoals mensen met een minder goede gezondheid, ondervinden problemen. Daarom willen wij inspringen waar dat kan. Hierom hebben we onze krachten gebundeld en samen bedacht hoe we deze kwetsbare groepen snel en concreet kunnen helpen. Dit willen wij gaan doen door het uitdelen van voedselpakketten. De Voorlichters Gezondheid levert deze voedselpakketten kosteloos om zo de doelgroepen die in zwaar weer terechtkomen een hart onder de riem te steken.

 

Voedselpakketten

Vanaf volgende week (de eerste week van april) starten wij met het uitdelen van voedselpakketten. De pakketten kunnen telefonisch aangevraagd worden op onderstaande telefoonnummers. Vervolgens kunnen deze op afspraak worden opgehaald bij de voedselbank bij Dock Wijkhuis Dreesplein.

 

Dit initiatief is een samenwerking tussen Stichting Voorlichters Gezondheid, Dock en de Voedselbank.

 

Aanvragen?

Valt u onder deze kwetsbare groep en wilt u een voedselpakket aanvragen? Dan kunt u op dinsdag- en/of donderdagochtend bellen naar:

 

Fadua el Bouazzaoui: 06-14133958

Christine Pauw: 06-34553840

 

Wij zullen uw gegevens noteren en een afspraak met u maken!